“Minulle lähetettiin muokattuja kuvia ulosteen peittämistä lapsistani” – 2K-ohjaaja haluaa lopun anonyymille somelle

13.07.2021 16:32 | Muropaketin toimitus

K2:n yhteisöohjaaja on paljastanut, millaisen vainon kohteeksi hän on joutunut.

2K:n yhteisöohjaaja Corey Andress on kertonut yksityiskohtaisesti, millaisen vainon kohteeksi hän on on joutunut. Andress kommentoi Ison-Britannian kansalaisten vetoomusta, jonka tarkoituksena on lopettaa sosiaalisen median anonyymi käyttö. Asiasta kertoo TechRaptor-sivusto.

“Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että sosiaalisen median käyttämiseen vaaditaan pakollinen henkilöllisyystodistus. Tällöin häiritsevää ja loukkaavaa käytöstä kohtaan sovellettaisiin rikoslakia, aivan kuten oikeassa elämässä”, lausui Andress.

LUE MYÖS: “Pelästyin aivan helvetisti” – Vainoajat saapuivat striimaajan kotiovelle

Andress sanoi, että hän on joutunut sellaisen vainon kohteeksi, että hän on joutunut sen seuraksena terapiaan, ja hänelle on esitetty henkivartijoiden palkkaamista.

“Kannatan toki sitä, että kaikenlaisia mielipiteitä pitää saada esittää. Säännöt muuttuvat siinä vaiheessa, kun minulle lähetettiin muokattuja kuvia lapsistani, jotka olivat ulosteen peitossa”, Andress paljasti.

Hän jatkoi kertomalla, kuinka tuntemattomat henkilöt ovat matkustaneet hänen kotikaupunkiinsa, ja ottaneet valokuvia Andressin auton rekisterikilvistä. Hän on joutunut perheensä kanssa kulkemaan julkisilla paikoilla kasvot peitettynä. Lisäksi hän on joutunut hakkeroinnin uhriksi, ja Andressin yksityisiä tietoja on varastettu.

“Tällaiset tapahtumat ovat kestämättömiä jokaiselle. Ne muuttavat käsityksen ihmisistä, ja millaista päivittäinen elämäni on. Kun vainoamisella ei ole seurauksia, häirinnän määrä moninkertaistuu”, Andress totesi.

Ison-Britannian parlamentti joutuu lain mukaan keskustelemaan sellaisista aiheista, joiden vetoomukset keräävät yli 100 000 nimeä. Tällä hetkellä nettivainoon puuttuvan vetoomuksen on allekirjoittanut lähes 400 000 henkilöä.