Uusimmat

Muistatko perutun Silent Hills -pelin ja sen upean teaserin? Tubettaja löysi pelidemosta karmivan salaisuuden

10.09.2019 22:00 Muropaketin toimitus

Hideo Kojiman ja Guillermo del Toron suunnitteleman Silent Hills -demon uumenista löytyy vieläkin uusia salaisuuksia.

Viitisen vuotta sitten PlayStation 4:lle julkaistiin digitaalinen pelidemo nimeltä P.T. Tämä paljastui pian olevan Metal Gear -luoja Hideo Kojiman ja elokuvaohjaaja Guillermo del Toron yhteinen peliprojekti Silent Hills, joka olisi jatkanut Silent Hill -pelisarjaa.

Kävi kuitenkin niin, että Konamin ja Hideo Kojiman sukset menivät ristiin, Kojiman silloinen pelistudio suljettiin ja Silent Hills päätyi pysyvästi hyllylle. P.T. myös katosi jonkin ajan kuluttua kokonaan jakelusta, mutta pelottava demo innoittaa vieläkin pelaajia etsimään sen salaisuuksia.

Bloody Disgusting kertookin, että tubettaja Lance McDonald löysi demosta jotain todella karmivaa. Hän hakkeroi pelin niin, että kameraa voi liikuttaa vapaasti kääntämättä pelihahmoa, ja samalla paljastui että pelaajaa säikäyttelevä Lisa seuraa oikeasti koko ajan aivan pelihahmon kantapäillä.

Lisa on siis käytännössä ohjelmoitu pysymään pelaajan selän takana, minkä vuoksi äänet ja varjot tuntuvat seuraavan pelaajaa tämän liikkuessa P.T:n aavemaisessa maailmassa. Alta näet McDonaldin twiitit, joissa hän selittää asian ja näyttää myös pelikuvaa.