Test Drive 6

13.05.1999 00:30 | Muropaketin toimitus

Test Drive -autopelien sarja on saamassa taas jatkoa, sillä Accolade on tekemässä sille jo viidettä jatko-osaa, Test Drive 6:sta.
Peliin luvataan kokonaan uudistettuja fysiikoita, jossa jokaiselle autolle on annettu oma ohjautumismallinsa ja ajotyylinsä. Muita uutuuksia ovat mm. hajoavat esineet radanvarsilla. Pelaaja voi esimerkiksi täräyttää autollaan kahvilan läpi Pariisissa niin että pöydät ja tuolit sinkoilevat. Myös tietokoneen ohjaamien autojen tekoälyyn luvataan runsaasti parannuksia.
Autoja Test Drive 6:ssa on peräti 40 kappaletta. Amerikkalaisista autoista mukana ovat ainakin Dodge Viper, Dodge Concept, Dodge Daytona Charger, Dodger Challenger, Plymouth Hemi, Plymouth Prowler, Ford ”99 Mustang, Ford ”68 Mustang, Ford 80s Mustang GT, ”55 Ford Fairlane, Ford F150 Ligthning, Shelby Cobra ja Saleen Mustang. Eurooppalaisista autoista mukaan on kelpuutettu mm. TVR Cerbera, TVR Speed Twelve, TVR Tuscan, TVR Griffith, TVR Chimaera, Aston Martin Project Vantage, Aston Martin V8 Vantage ja Caterham Super7.
Ratoja pelissä on kolmekymmentä. Ajamaan pääsee mm. Pariisissa, New Yorkissa, Louisianan soilla, Hong Kongissa, Roomassa ja Lontoossa.
Test Drive 6 julkaistaan ensi syksynä PC:lle, Playstationille, Sega Dreamcastille ja Nintendo Color Game Boylle. Lisätietoja pelistä voi hake sen kotisivuilta, osoitteesta www.td6.com.
Test Drive on yksi pitkäikäisimmistä koskaan julkaistuista pelisarjoista. Sen ensimmäinen osa julkaistiin jo vuonna 1987.