Uusimmat

Pikkutuhman VR-pelin varoitus huvittaa: ”Olethan varmasti yksin? Lukitsitko oven?”

01.11.2016 21:00 Tuukka Hämäläinen

vrkanojo-001

Pikkutuhma japanilaispeli VR Kanojo kehottaa pelaajia lukitsemaan oven ja varmistamaan, ettei kuulokkeista vuoda ääntä ulkopuolelle. 

Monet pelit varoittavat aluksi pelaajia esimerkiksi mahdollisista terveysriskeistä, mutta tuleva VR-peli VR Kanojo vie varoitukset astetta pidemmälle. Cram Gamingin mukaan pikkutuhma peli sisältää alussa hyvinkin yksityiskohtaisen varoituksen, joka kuuluisi suomeksi jotakuinkin näin:

”Pidäthän seuraavan tyttöystäväkokemuksen aikana huolta kolmesta asiasta:

  • Onko perhettäsi paikalla? Oletko nyt yksin?
  • Onko kuulokkeidesi äänenvoimakkuus sopiva? Vuotaako ääntä ulkopuolelle?
  • Lukitsitko huoneesi oven?”

VR Kanojosta on julkaistu vasta demo, joka Cram Gamingin mukaan on melko kesy. Videokuvaa demosta näet alta, tosin tämä video ei sisällä mainittua varoitusta. Siitä näet kuvan täältä.

VR Kanojo ei ole ensimmäinen VR-peli, jossa pääsee kuolaamaan japanilaisen koulutytön perään. Aiemmin kerroimme PlayStation VR:lle jo ilmestyneestä Summer Lessonista, joka näyttää ulkoisesti hyvin samanlaiselta kuin VR Kanojo.

VR
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat