Klassikkoelokuva Ilmestyskirja. Nyt taipuu pian myös videopeliksi

26.01.2017 17:00 | Muropaketin toimitus

Francis Ford Coppolan klassikkoelokuva Ilmestyskirja. Nyt saa videopelisovituksen, mikäli pelin Kickstarter-rahoitus järjestyy.

Vuonna 1979 ensi-iltansa saanut Ilmestyskirja. Nyt (Apocalypse Now) saattaa pian taipua videopeliksi, kertoo GameSpot. Legendaarinen ohjaaja Francis Ford Coppola on ryhtynyt yhteistyöhön ideasta innostuneiden pelikehittäjien kanssa, joiden joukossa ovat muun muassa Wasteland 2 -tuottaja Montgomery Markland, sekä Rob Auten, joka on työskennellyt muun muassa Gears of War, Far Cry ja The Vanishing of Ethan Carter -pelien parissa.

Coppola kommentoi Ilmestyskirjan videopeliversiota:

– Olen seurannut videopelien kasvavan merkittäväksi tavaksi kertoa tarinoita, ja olen innoissani tutkimassa Ilmestyskirja. Nytin mahdollisuuksia uudella alustalla ja sukupolvella.

Kehittäjien mukaan Ilmestyskirja-pelistä ei ole tarkoitus tulla räiskintää, vaan psykologinen kauhupeli. Pelissä pelaaja tulee astumaan elokuvan päähenkilön kapteeni Willardin saappaisiin hänen tehtävässään salamurhata eversti Kurtz. Pelaajan valinnat tulevat ilmeisesti vaikuttamaan tarinan etenemiseen, mutta kuten GameSpot huomauttaa, vielä ei ole tiedossa kuinka paljon tarina voi muuttua suhteessa elokuvaversioon.

Markland kuvailee peliprojektin kunnianhimoista tavoitetta:

– Tulemme tekemään pelin, joka haastaa sen, mitä interaktiivinen kokemus voi olla – aivan samoin kuin alkuperäinen elokuva haastoi elokuvataiteen.

Apocalypse Now -pelille on avattu Kickstarter-keräys, jossa pelille etsitään 900 000 dollarin rahoitusta. Alta näet projektin esittelyvideon.

Ilmestyskirja Nyt
Kaikki jutut aiheesta