Uusimmat

Maailman harvinaisin Yu-Gi-Oh! -kortti menee huutokauppaan

31.03.2023 14:45 Muropaketin toimitus

Tyler the Great Warrior -korttia on painettu tasan yksi kappale ja sitä on säilytetty lasisuojuksen alla 18 vuotta.

Harvinaista keräilykorttien kaupat voivat poikia valtavia summia, mutta nyt myyntiin on tulossa kirjaimellisesti uniikki keräilyharvinaisuus. Kotaku kertoo, että Yu-Gi-Oh! -korttipelin ainutlaatuinen Tyler the Great Warrior -kortti on menossa huutokauppaan.

Kortin tarina on hyvin erikoinen. Kortti tehtiin erikoistilauksena vuonna 2005 Tyler Gresslelle, joka sairasti alaikäisenä harvinaista maksasyöpää. Tuolloin hän sai Make A Wish -säätiön kautta toteutettua toiveensa: ainutlaatuisen Yu-Gi-Oh! -kortin, jonka suunnitteli itse sarja luoja Kazuki Takahashi. Tyler the Great Warrior -kortti painettiin kerran Gresslen ollessa paikalla ja suljettiin heti lasisuojaan. Se on otettu ulos ainoastaan kerran, kortin kunnon arvioimista varten.

Gressle selvisi syövästä, ja nyt hän on 18 vuoden jälkeen päättänyt myydä kortin. Kotakun mukaan Gressle on perustellut päätöstä sillä, että hän haluaa perustaa perheen sekä oman yrityksen, ja lisäksi muun muassa matkustaa Sveitsiin tapaamaan veljeään.

Huutokaupan järjestäjillä ei ole arviota siitä, kuinka paljon tämä maailman harvinaisin Yu-Gi-Oh! -kortti voi tuoda huutokaupassa. Kortin arvo alkaa paljastua ensi kuussa, kun se tuodaan eBay-huutokauppaan 19. huhtikuuta alkaen.

Alla olevalta videolta näet harvinaisen Yu-Gi-Oh! -kortin ja Tyler Gresslen tarinan kokonaisuudessaan.

LUE MYÖS: Yu-Gi-Oh! -luoja hukkui yrittäessään pelastaa uimareita aallokosta – ”Hän oli sankari”