Uusimmat

TOP 10: Nämä ovat alkuvuoden 2021 huonoimmat videopelit – Tissejä, kidutusta ja huonoa kauhua

26.06.2021 08:30 Muropaketin toimitus

Vuonna 2021 on julkaistu myös koko joukko ala-arvoisia ja heikkoja pelejä. Listasimme huonoimmat pelit, joita olemme kuluvan vuoden aikana tähän mennessä pelanneet.

Joka vuosi tulemme arvostelleeksi todellisia kalkkunoita sekä laimeita pelikokemuksia, joiden parissa viihtyy korkeintaan hetken. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus.

Listasimme vuoden tähän mennessä kehnoimmat pelit Muropaketin arvioissa. Arvostelut pääset lukemaan kokonaisuudessaan otsikkoa klikkaamalla.

1) Tissejä ja muuta K-18-sisältöä riittää, laatua ei – Lust from Beyond on alkuvuoden huonoin peli

”Kokonaisuudessaan Lust from Beyond on niin tönkkö, että se ei ole edes hauskalla tavalla huono, vaan aivan puhtaasti surkea.”

2) Cyanide & Happiness -sarjakuvasta tehtiin susipaska peli, jota emme suosittele kenellekään

”Sysimustasta huumoristaan tunnettu sarjakuva on käännetty pliisuksi seikkailuksi, josta uupuu niin huumori kuin järkevä pelattava.”

3) Werewolf: The Apocalypse – Earthblood on susi jo syntyessään – Pinnallinen roolipeli jättää pahasti kylmäksi

”Werewolf: The Apocalypse – Earthblood on valtava pettymys, vaikka sen kattava taustamateriaali tarjoaa mahdollisuuden toimivan roolipelin kehittämiseen.”

4) Doom 3 VR Edition on pelaajalle silkkaa helvettiä – Huonompaa virtuaalitodellisuuspeliä saa etsiä Marsista asti

”Vaikka Doom 3 itsessään on pala historiaa ja tuore VR-sovitus tarjoaa kaikkine laajennuksineen tuntikausiksi pelattavaa, on itse VR-käännös onnistuttu pilaamaan kunnolla.”

5) Destruction AllStarsissa parasta on hintalappu – Vain PlayStation 5:lle julkaistu kaahailupeli ei maksa PS Plus -tilaajille mitään*

”Destruction AllStarsista jää yhdentekevä vaikutelma. Tekniikka toimii, ja nuorempien pelaajien ajanvietteenä se voi viihdyttää useammankin illan, mutta pitkää ikää PS5:n romurallille on vaikea ennustaa.”

(*peli ei enää ole tarjolla PS Plus -ilmaispelinä)

6) Beautiful Desolationin tarina on hyvää scifiä, mutta pelaaminen hidasta kidutusta

”Peliä voi suositella kärsivällisille, retrohenkisille pelaajille, jotka eivät kavahda ajastaan jäljessä olevaa pelisuunnittelua ja ontuvaa teknistä toteutus.”

7) PC:ltä tuttu Song of Horror kääntyi konsoleille – ”Niin uskollinen käännös, ettei edes bugeja ole korjattu”

”Song of Horror jää pettymykseksi etenkin teknisesti, sillä muut ongelmat onnistuin vielä ohittamaan tunnelman ansiosta. Tarinassa nyt sinänsä ei mitään mullistavaa tunnuta tekevän, mutta ainakin se vaikuttaa tarjoavan kompetenttia goottikauhua tyylilajin ystäville.”

8) Hood: Outlaws & Legends alkaa lupaavasti, mutta rosvojengin yhteistyöpelistä ei voi kauaa iloita

”Hood: Outlaws & Legendsin lupaava hiippailu lässähtää loppua kohti keskinkertaiseksi nuijamäiskeeksi, josta on salamyhkäisyys kaukana.”

9) Arkham Horror: Mother’s Embrace on keskinkertainen kauhupeli, joka häviää lautapeliversiolle selvästi

”Lautapelistä videopeliksi kääntynyt Arkham Horror herättää lähinä petetyksi tulleen tunteita, mutta tarjoaa siitä huolimatta hupia muutamaksi tunniksi.”

10) Maid of Sker on ristiriitainen kauhupeli, joka haaskaa PS5:n mahdollisuudet ja sotii itseään vastaan

”Kokonaisuudessaan Maid of Sker on menettelevä kauhukokemus, joka kelpaa varmaankin lajityypin ystäville, mutta tuskin houkuttelee moniakaan kauhua vältteleviä pelaajia puolelleen.”