Uusimmat

Zak McKracken and the Alien Mindbenders – Fan Movie julkaistiin – katso Youtubesta

30.03.2015 11:05 Jukka O. Kauppinen

Zak McKracken and the Alien Mindbenders on vuonna 1988 julkaistu hienoakin parempi seikkailupeli, jonka takana ollut LucasArtsin seikkailupeliporukka (mm. David Fox, Ron Gilbvert, Matthen Kane ja David Spangler) elivät tuolloin hottia luovuuden supertykitysaikaansa. Tämäkin seikkailu on jäänyt elämään niin vahvasti sen aikakauden kollektiivisen pelaajayhteisön tajuntaan, että sitä rakastetaan hellällä retrolemmellä yhä edelleen. Jopa fanielokuvien muodossa.

Uutisoimme alkukuusta, että Spadoni Production –niminen fanipoppoo tekee omaa fanileffaansa pelin pohjalta. Toivoin kovasti, että se myös joskus valmistuisi, mitään julkaisuaikaa pätkälle kun ei kerrottu. Ja hei kuulkaas, tässähän kävi hyvin! Leffa näet julkaistiin jo!

Zak McKracken and the Alien Mindbenders – Fan Movie löytyy nyt Youtubesta kaikessa 14 minuutin komeudessaan. Ja voi sen katsoa tästäkin:

 

Aika mainiosti elokuvan ohjaaja Daniele Spadoni ilmestyi ihan itse Domen Facebookiin kertomaan elokuvan ilmestymisestä. Näemmä mahtavuutta pursuavaa sivustoamme luetaan Tärkeissä Piireissä! Kiitokset!

Lisää aiheesta

LucasArtsin matka maineesta mutaan  

Remasteroidaan ne! (arkistojen aarteet) 

Wiikon wanha: Grim Fandango 

Wiikon Wanha: Secret of the Monkey Island tarjosi ikimuistettavaa piraattikomiikkaa 

Millainen suhde sinulla on Zak McKrackeniin?

Katso tilanne vastaamatta