Nämä viisi laatupeliä saapuvat uuden sukupolven konsoleille tässä kuussa

01.03.2021 10:50 | Muropaketin toimitus

Maaliskuussa on vielä melko hiljaista uusien julkaisujen rintamalla, mutta monta vanhempaa peliä kääntyy sentään uusille alustoille.

PlayStation 5:n ja Xbox Series -konsoleiden omistajille ilmestyy tässä kuussa uutta pelattavaa muilta alustoilta. Nämä viisi isoa peliä kääntyvät uudelle sukupolvelle maaliskuun aikana.

1) Mortal Shell: Enhanced Edition

Dark Soulsin jalanjäljissä kulkeva, tummanpuhuva toimintaroolipeli Mortal Shell kääntyy uudelle sukupolvelle heti alkukuusta. Luvassa on Muropaketin kriitikon mukaan ”kivenkova tulokas Souls-like-viritelmien kirjoon”. Mortal Shell: Enchanced Edition saapuu PS5:lle ja Xbox Series -konsoleille 4. maaliskuuta.

LUE MYÖS: Arvostelu: Mortal Shell osoittaa, että Dark Soulsia voi matkia myös hyvällä menestyksellä

2) Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Vanhojen Crash-pelien jalanjäljissä kulkeva Crash Bandicoot 4: It’s About Time sai hyvän vastaanoton viime vuonna, ja nyt pussimäyrä saapuu ilahduttamaan myös uudelle sukupolvelle. Peli saapuu PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja myös Nintendo Switchille 12. maaliskuuta. (PC-käännöstä saadaan vieläkin odottaa.)

LUE MYÖS: Arvostelu | Crash Bandicoot 4 on kyllä hyvä peli, mutta myös liian vaikea ja vähän ajastaan jäljessä

3) Marvel’s Avengers

Tomb Raider -kehittäjien toimintapeli Marvel’s Avengers ei saanut mitään kaikkein lämpimintä vastaanottoa ilmestyessään viime vuonna, mutta kriitikoltamme irtosi silti paljon kehuja pelistä, etenkin sen yksinpelikampanjasta. Marvelin Kostajilla päästään seikkailemaan PS5:llä ja Xbox Series X/S:llä 18. maaliskuuta, ja aiemman version ostaneet voivat päivittää uudelle sukupolvelle maksutta.

LUE MYÖS: Arvostelu | Marvel’s Avengersista ei ole uudeksi Destinyksi, mutta Hulkilla on hauska riehua ja pelillä on hyvätkin hetkensä

4) Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Tony Hawk’s Pro Skater -sarja heräsi viime vuonna henkiin tuplapitkällä uusintaversiolla kahdesta ensimmäisestä skeittipelistä. PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle pelipaketti saapuu 26. maaliskuuta, mutta valitettavasti uuteen versioon päivittäminen on maksullista.

LUE MYÖS: Arvostelu | Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 tarjoaa sitä, mitä peliltä toivottiinkin

5) Disco Elysium: The Final Cut

Viime vuosien ylistetyimpiin roolipeleihin lukeutuva Disco Elysium päivittyy sekin, mutta kyseessä ei ole pelkkä kasvojenkohotus, vaan peli laajenee, saa täyden ääninäyttelyn ja saapuu entistä ehompana muillekin alustoille. Disco Elysium: The Final Cut ilmestyy useille alustoille maaliskuussa, ja kaikki aiemman version omistajat voivat päivittää siihen maksutta. Ikävä kyllä, tarkkaa päivää julkaisulle ei ole vielä ilmoitettu, eikä peli välttämättä saavu kaikille alustoille vielä maaliskuussa.

LUE MYÖS: Arvostelu: Disco Elysium on yksi vuoden 2019 parhaista peleistä – Virossa on tehty varsinainen roolipelihelmi

Muropaketin uusimmat