Blizzard Worldwide Invitational -matkapäiväkirja: 1. päivä

28.06.2008 00:34 | Miikka Lehtonen

Blizzard Worldwide Invitational pyörähtää käyntiin huomisaamuna, mutta eDomen tiukka iskuryhmä valloitti kaupungin jo varhain tänä aamuna. Leirin valmistuksen jälkeen uuntasimme tähystämään Eiffel-torniin suorittamaan tähystystä, sekä itse juhlapaikalle katsastamaan ennakkotunnelmaa.

Eiffel-torni osoittautui nopeasti maineensa veroiseksi paikaksi. Pahasta korkean paikan kammosta kärsivänä reissu tornin korkeuksiin ei ehkä ollut se viisain veto, mutta mitäpä sitä ei yllytettynä ja tuntikaupalla auringossa paahtuneena tekisi. Näköalat olivat kyllä vaikuttavat, ei siinä mitään.

Reilun kuuden tunnin kävelyreissujen aikana kävi harvinaisen selväksi, että huomenna tapahtuu. Isolla T-kirjaimella. Hotellimme sijaitsee aivan messupaikan vieressä, joten näkyvyys on luonnollisesti siltä osin taattu. Pariisin katukuvassa pyörii siihenkin nähden arveluttavan suuri määrä huonosti pukeutuneita ja oudon parrakkaita miekkosia, joista useat ovat vielä verhoutuneet sangen epäilyttäviin vaatteisiin. Tuskin kuitenkaan uusinta Pariisin muotia.

Itse tapahtumapaikka on myös saanut pintaansa palan puhdasta Blizzardia. Etuseinällä on tautisen iso Worldwide Invitational -kyltti, joita näkyy muutenkin kaupungin katukuvassa reilusti.

Koska tänään ei ollut vielä mitään virallista ohjelmaa, suoritin täysin epävirallisia ja spontaaneita kävijähaastatteluja. Porukkaa on virrannut paikalle Yhdysvalloista asti, sillä heti ensimmäinen ryhmä ilmoitti ylpeänä tulevansa Texasista. Paikalla oli myös aimo annos brittejä, ruotsalaisia muita eurooppalaisia. Lähes yhteen mieheen kaikki totesivat odottavansa tilaisuudelta ennen kaikkea hyvää meininkiä, mutta monet toivoivat myös kovasti Diablo III:een liittyviä uutisia.

Tuleeko messuvieraille pettymys vai helpotus? Se ei välttämättä selviä vielä huomenna, sillä Blizzard osaa mehustaa jättiyllätyksillään urakalla. Sitä hyvää meininkiä lienee silti tiedossa yllin kyllin ja tulemmekin palailemaan päivän mittaan Pariisin tunnelmiin, sikäli kun paikalta nyt löytyy toista toimivaa WLAN-yhteyttä.

Pariisi päättää tänään kuvaan, jonka nimi voisi mainiosti olla Pariisi.jpg, sen verran hyvin se kuvaa paikallista autoilukulttuuria.

Loppuun vielä muistutus kommenttilaatikosta. Pyrin lukemaan sitä säännöllisesti ja mikäli joku haluaa esimerkiksi tarkempia kuvia tai infoa jostain tapahtumassa näytillä olevasta tapahtumasta, pyytäkää ihmeessä. Toiveita toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisää aiheesta

Nyt se on virallista: Diablo III tulee!

Blizzard pippaloi viikonloppuna Pariisissa, eDome mukana menossa

Mrgrlgl! Murloc-invaasio Guitar Herossa!

Kansa kiehuu uteliaisuudesta, sillä huomenna julkistetaan… Diablo 3? World of StarCraft?

Lue lisää eDomesta

eDomen arvosteluviikko – testissä hurjat 14 peliä

Viikon videojysäys: Call of Duty 5, Spider-Man, Aerosmith, Gears of War 2, Bad Company ja paljon muuta

Xbox Live Arcade -pelit testissä (osa 4)