Uusimmat

Traileri: Näin hirveältä näyttää kohupeli Agonyn sensuroimaton versio

23.10.2018 22:00 Muropaketin toimitus

Agonyn sensuroimaton versio on saanut trailerin, jonka katsomista ei voi suositella oikein kenellekään.

Eilen kerroimme, että kesällä ilmestynyt hurmeinen kauhupeli Agony saa kuin saakin sensuroimattoman uudelleenjulkaisun. Peli ilmestyy leikkaamattomana versiona nimellä Agony Unrated, ja se julkaistaan 31. lokakuuta.

Nyt Madmind Studio on myös julkaissut uuden trailerin, joka esittelee sensuroimattoman Agonyn uudistuksia. Leikatun sisällön ohella pelin kerrotaan sisältävän myös uusia peliominaisuuksia sekä parannellut hahmomallit.

Agony Unratedin julkaisu lienee mahdollista osin siksi, että pelijakelupalvelu Steam on muuttanut kesällä linjaansa sallitun pelisisällön suhteen. Palvelussa on esimerkiksi nyt mahdollista julkaista hardcore-seksiä sisältäviä pelejä, kuten äskettäin julkaistu hentai-peli, joka joutui kuitenkin useissa valtiossa heti levityskieltoon. Lapsilta kielletty sisältö on kuitenkin suljettu palvelussa ikärajan taakse, ja myös Agony Unratedin nähdäkseen pitää olla kirjautunut sisään Steamiin.

PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle Agonyn sensuroimaton versio ei ole näillä näkymin tulossa.

Lienee sanomattakin selvää, että jo pelkkä alla oleva traileri on aika karua tavaraa, joka herkimpien kannattaa jättää katsomatta. Muropaketin kesällä ilmestyneen arvion pelistä voit lukea alla olevasta linkistä.

Arvostelu: Edes seksi ja verinen väkivalta eivät estä tylsistymistä kohupeli Agonyn bugisessa Helvetissä

Muropaketin uusimmat