Viikon peliuutiset: BioShock-piiloviesti, Trumpin moka, Dark Soulsin remasterointi…

14.01.2018 12:00 | Muropaketin toimitus

Viikon aikana on pelimaailmassa uutisoitu esimerkiksi Grand Theft Auto Onlinen jatkuvasta suosiosta sekä Dark Souls: Remastered -uusintajulkaisusta.

Menneen viikon aikana on nähty kirjava joukko uutisia ja julkistuksia videopelien maailmasta. Kokosimme viikon suurimmat ja kiinnostavimmat aiheet.

BioShockista löydettiin piilotettu viesti lähes vuosikymmen julkaisun jälkeen

Klassikkopeli BioShockista (2007) löydetty piiloviesti nousi esiin entisenä kehittäjänä esiintyvän verkkokeskustelijan toimesta. Itse viesti on löydetty ennenkin, mutta sen julki tulemisessa meni yhdeksän vuotta.

Steamissa julkaistiin viime vuonna pökerryttävä määrä pelejä – Jopa 40% koko valikoimasta

Steamin pelijulkaisujen määrä on kasvanut kohisten, ja viime vuonna palvelussa julkaistiin yli 7000 peliä. Kerroimme myös, että palvelussa tehtiin viime viikonloppuna uusi käyttäjäennätys: yli 18 miljoonaa samanaikaista käyttäjää.

Donald Trump ilmoitti maansa myyneen Norjalle fiktiivisiä Call of Duty -pelin hävittäjiä

Donald Trumpille sattui paha lipsahdus, joka huvitti videopelien ystäviä: Yhdysvaltain presidentti kertoi USA:n myyneen Norjalle hävittäjiä, jotka ovat kuitenkin olemassa vain Call of Duty -räiskintäpelissä.

Dark Souls: Remastered julkistettiin trailerin kanssa – peli on tulossa myös Nintendo Switchille

Alkuperäinen Dark Souls -toimintaroolipeli (2011) julkaistaan remasteroituna PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. PS4:lle kaikista sarjan peleistä ilmestyy myös komea Dark Souls Trilogy -kokoelma, joka kuitenkin valitettavasti julkaistaan vain Japanissa.

Viime joulukuu oli Grand Theft Auto Onlinen suosituin kuukausi ikinä

GTA Onlinen suosiolle ei näytä tulevan loppua. Vaikka Grand Theft Auto V:n Online-versio saapui alun perin konsoleille jo vuonna 2013, tuli viime vuodesta verkkopelin vilkkain vuosi ja joulukuusta suosituin kuukausi koskaan.