Tarina MeeGosta syyskuussa

30.08.2012 14:22 | Sampsa Kurri

Olemme valmistelleet mielenkiintoista artikkelia Nokian kehittämästä MeeGo-käyttöjärjestelmästä kesän aikana. Yhteydenottoja ja uutta tietoa käyttöjärjestelmästä, käyttöliittymästä, laitteista ja Windows Phone -strategiaan siirtymisestä tuli nimettömiltä Nokian entisiltä ja nykyisiltä työntekijöiltä runsaasti. Alun perin artikkeli oli tarkoitus julkaista jo elokuussa, mutta toimittajamme solisluun katkeaminen pisti hieman kapuloita rattaisiin ja aikataulut uusiksi.

Syyskuulle on lisäksi kaavailtu artikkelia muun muassa kahden GeForce GTX 690 -näytönohjaimen Quad SLI -konfiguraatiosta ja GeForce GTX 660 -näytönohjaimesta (ei Ti).

Keskustelu

Olishan se ihan hienoo että toimituksen puolelta edes sanottaisiin että juttua ei nyt tule tai että se on vaikka siirtyny. Ei kai se niin vaikee olis pari riviä käydä naputtamassa.

Sampsan ovella käyny pari puhelinkopin kokoista herrasmiestä ”pyytämässä” ettei juttua julkaista. :P

Tuleeko tämä ottamaan kantaan Jollaan ja koska eka täysverinen jollaluuri tulee pihalle?

Joo tätä N9:ä jonkin aikaa käyttäneenä ei voi kuin ihmetellä, että mitenkä tällainen helmi pistettiin kylmäksi.

Windowsin ottaminen puhelimiin ei ollut tyhmä veto, mutta Meegon pudottaminen oli idiotismia. Jos Symbiania ei olisi haukkumalla haudattu, niin siitä oltaisiin helposti saatu vielä rahat Meegon ja Symbianin jatkokehitykseen. Sinänsä hauskaa, että sekä Meego että Symbian ovat molemmat kehittyneet mukavasti kuoppauksen jälkeen.

”Samalla lailla nämä ihmiset katsovat, että NDA:t jotka oletti Meegosta vielä jotain eivät ole enää sitovia …”

No toivottavasti tuo on ihan varmistettua tietoa, ettei tule omaan renkien saappaaseen.

Onko niin arka aihe, että toimittajilta alkaa luut katkeilla jos siitä meinaa kirjoittaa? :D

Näistä pidemmistä jutuista (voisin kuvitella, että tästä tulee sellainen) olisi kivaa lukea ihan lehdestä. Varmasti joku lehti olisi valmis myös sellaisen julkaisemaan?

Mahtavaa, todella kiinnostava aihe. Varmaankin ainakin Tampereella ja Oulussa on paljonkin porukkaa, jotka ovat valmiina kertomaan paljonkin siitä, mitä maailma menetti ”Elopgaten” yhteydessä. Samalla lailla nämä ihmiset katsovat, että NDA:t jotka oletti Meegosta vielä jotain eivät ole enää sitovia, joten artikkelista on todellakin potentiaalisesti tulossa jotain järisyttävää!

Itselläni ei ole minkäänlaisia siteitä Noksuun, mutta tunnen useitakin henkilöitä, jotka ovat nyt työttömänä tuosta Oulun Meegoporukasta. Nämä ovat kertoilleet asioista suhteellisen auliisti.

Muropaketin uusimmat