Uusimmat

The Legend of Zelda: Breath of the Wild putsasi pöydän pelikehittäjien palkintogaalassa

22.03.2018 14:45 Muropaketin toimitus

Uusimman The Legend of Zelda -pelin ohella muun muassa Gorogoa ja Horizon Zero Dawn saivat palkinto Game Developers Choice Awards -palkintogaalassa.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ilmestyi jo yli vuosi sitten, eikä kenellekään voi tulla enää uutisena, että kyseessä on erinomainen peli. Jo loppuvuodesta Linkin uusi seikkailu nappasi vuoden parhaan pelin palkinnon The Game Awardsissa, ja nyt sen tilille saatiin jälleen lisää palkintoja.

Game Developers Choice Awards -palkinnot jaettiin nimittäin eilen Game Developers Conferencen yhteydessä, ja Breath of the Wild voitti paitsi Game of the Year -palkinnon, myös kaksi muuta palkintoa. Nintendon hittipeli sai tunnustukset parhaasta pelisuunnittelusta ja parhaista äänistä.

Muita GDCA:n voittajia olivat esimerkiksi puzzle-peli Gorogoa, joka palkittiin parhaana mobiilipelinä sekä parhaasta innovaatiosta, ja tarinapeli What Remains of Edith Finch, joka palkittiin parhaasta tarinasta. Parhaasta visuaalisesta suunnittelusta palkittiin ansaitusti Cuphead, parhaasta tekniikasta puolestaan Horizon Zero Dawn, ja yleisöpalkinnon voitti Nier: Automata.

Kaikki voittajat näet Kotakun sivuilta, ja alta voit lukea mainittujen pelien arvostelut.

Arvostelu: Legend of Zelda: Breath of the Wild on ehkä vuoden 2017 paras peli

Arvostelu: Cuphead on vuoden paras peli, ainakin masokisteille

Arvostelu: Indiehelmi What Remains of Edith Finch on surullinen ja lähes täydellinen tarinapeli

Arvostelu: NieR: Automatan miekkoja heiluttavat androiditytöt tempaisevat mukaansa

Arvostelu: Horizon Zero Dawn on hyvää scifiä ja uskomattoman kaunis peli