Viikon peliuutiset: Ammuskelu Madden-turnauksessa, Battlefield V:n myöhästyminen, Cyberpunk 2077:sta pelikuvaa…

02.09.2018 15:00 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla on puhuttu paljon Floridan pelitapahtuman ammuskelusta, sekä esimerkiksi Cyberpunk 2077 -pelin pitkästä pelikuvavideosta.

Takana on jälleen vilkas viikko pelimediassa. Kokosimme yhteen viikon suurimmat ja mielenkiintoisimmat uutiset.

Floridan peliturnauksen ammuskelussa kolme kuollutta – ampuja oli menestynyt Madden-pelaaja

Viikko käynnistyi synkissä tunnelmissa, kun uutisoimme Yhdysvalloissa Madden 19 -turnauksessa tapahtuneesta joukkoammuskelusta. Kolme kuollutta ja useita loukkaantuneita vaatinut tapaus on sittemmin poikinut ainakin yhden oikeushaasteen, ja EA on myös lahjoittanut uhrien perheille miljoona dollaria.

DICE: Battlefield V myöhästyy kuukaudella

Myöhemmin viikolla kerrottiin myös, että yksi vuoden odotetuimmista peleistä, Battlefield V, myöhästyy peräti kuukaudella. DICE:n mukaan peli saapuu markkinoille vasta marraskuussa.

Sony-pomo paljasti, miksei Fortnite tue PlayStation 4:llä alustojen välistä yhteispeliä – ”Muut konsolit ovat liian huonoja”

Kuluneen vuoden aikana on puhuttu paljon siitä, ettei PlayStation 4:lle sallita crossplayta muiden alustojen kanssa. Nyt Sony-johtaja Kenichiro Yoshida on tarjonnut omituisen selityksen asialle.

Valven Artifactista julkaistiin yhden ottelun edestä pelikuvaa – Ei todellakaan mikään Hearthstone-klooni

Tänä viikonloppuna järjestetyillä PAX West -pelimessuilla on julkaistu uutta pelikuvaa muun muassa Valven tulevasta, Dota 2- teemaisesta Artifact-korttipelistä.

Pelikoteloihin tulee uusi merkintä – Jatkossa vanhemmat tietävät onko peleissä maksullista sisältöä

Eurooppalainen peliluokitusjärjestelmä PEGI ottaa jatkossa käyttöön erityisen merkinnän, joka varoittaa pelien sisältämistä mikromaksuista. Aiemmin vain digitaalisista peleistä löytynyttä merkkiä käytetään jatkossa myös fyysisissä julkaisuissa.

Far Cry 5:n uusi päivitys toi mukanaan kaksi hyvää syytä palata pelin pariin uudelleen

Aiemmin tällä viikolla Ubisoftin hittipeli Far Cry 5 sai paitsi kolmannen laajennuksensa, myös päivityksen, joka lisäsi pääpeliin uuden pelimoodin ja haastavamman vaikeusasteen.

Cyberpunk 2077: Tässä kaikki kuvat ja videot, jotka CD Projekt Redin huippuodotetusta pelistä on virallisesti julkaistu

Tällä viikolla julkaistiin myös tuhti paketti pelikuvaa The Witcher -tekijöiden odotetusta Cyberpunk 2077 -roolipelistä. Kokosimme samaan pakettiin kaiken pelistä tähän mennessä julkaistun kuvamateriaalin.

Muropaketin uusimmat