UUSIMMAT

Viikon peliuutiset: Uusi Fortnite-mysteeri, Conan-pelin kompurointi, Bethesdan vihjailut…

13.05.2018 10:03 Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana olemme kertoneet esimerkiksi Conan: Exiles -selviytymispelin kivisestä julkaisusta PS4:lle, sekä kotimaisen Iron Dangerin uudesta trailerista.

Kesä lähenee ja kelit paranevat, mutta videopelien maailmassa riittää kerrottavaa. Kokosimme alle viikon suurimmat ja kiinnostavimmat peliuutiset.

Fortnitesta löydetty uusi mysteeri Lost-sarjan hengessä

Juuri kun asteroideista on selvitty, on Fortniteen ilmestynyt uusi, hämmentävä mysteeri. Julkaisimme viikolla myös tiukan infopaketin niille, joille Fortnite: Battle Royale ei ole ennestään tuttu peli.

Conan: Exiles saapui PS4:lle lähes pelikelvottomana – Ensimmäinen päivitys parantaa hieman tilannetta

Conan: Exiles julkaistiin alkuviikosta virallisesti, ja samalla se saapui ensi kertaa myös PlayStation 4:lle. Julkaisu ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen.

Kuva: mitä ihmettä Bethesda oikein vihjailee

Peliyhtiö Bethesda on julkaissut Twitterissä useita teaser-kuvia, jotka näyttävät viittaavan maanantaina tapahtuvaan pelijulkistukseen.

Star Wars Battlefront II: The Han Solo Season lisää peliin elokuvista tutun metkuilevan salakuljettajan

Star Wars Battlefront II saa ensi viikolla uutta sisältö tulevan Han Solo -leffan kunniaksi. Luvassa on esimerkiksi uusia pelikenttiä ja -moodeja.

Kotimaisesta Iron Danger -pelistä tarjolla pelikuvatraileri ja nippu uusia kuvia

Keskiviikkona julkaisimme trailerin ja joukon uusia kuvia lupaavasta suomalaistekoisesta roolipelistä Iron Danger, joka yhdistelee steampunkia ja Kalevalaa. Nyt myös pelin julkaisualustat ovat selvillä.

Ainakaan syksyllä ilmestyvä Battlefield ei hylkää yksinpelaajia

Ensi viikolla julkistettavan seuraavan Call of Duty -pelin on huhuttu jättävän yksinpelikampanjan historiaan. Nyt on varmistunut, että ainakin samoihin aikoihin ilmestyvä Battlefield tulee yhä sisältämään myös yksinpelin.

Nintendo Switch Onlinen myötä tallennukset voi viimein varmuuskopioida, mutta ilmaista sekään ei ole

Nintendo on viimein julkistanut tarkempia tietoja syksyllä avautuvasta Nintendo Switch Online -verkkopalvelusta. Palvelun myötä Switchin verkkopelaaminen muuttuu maksulliseksi, mutta ainakin konsolin omistajille tulee viimein tarjolle edes jokin tapa varmuuskopioida pelitalennuksensa.

EA:n jättipeli Anthem julkaistaan maaliskuussa 2019 – Myös alustat vahvistettu

Ensi vuodelle lykätyn Anthemin julkaisupäivästä on viimein tarkempaa tietoa. BioWaren seuraavaa suurpeliä voi odottaa markkinoille tilivuoden lopussa, eli maaliskuussa.