UUSIMMAT

Fanin upea tribuuttivideo Breaking Badin Walter Whitelle

12.09.2012 15:00 Muropaketin toimitus

Breaking Bad seuraa Walter Whiten muutosta opettajasta huumeparoniksi.

Breaking Bad -tv-sarjan fani on julkaissut YouTubessa vaikuttavan videopätkän, joka on tribuutti sarjan päähenkilön muutoksesta pilottijaksosta aina käynnissä olevaan viidenteen tuotantokauteen saakka.

Amerikkalaisen AMC-televisiokanavan tuottama Breaking Bad on eräs viime vuosien kiinnostavimmista ja keskustelua herättäneimmistä sarjoista. Sarjan kantava elementti on sen päähenkilön, Bryan Cranstonin näyttelemän Walter Whiten muutos ahdistuneesta keski-ikäisestä opettajasta huumeparoniksi. Tv-sarjan luoja Vince Gilligan onkin toistuvasti kuvaillut, että sarja on tarina miehestä, joka muuttaa itsensä opettajasedästä Arpinaamaksi.

Kahdeksan minuutin mittaisessa videossa käydään läpi Walter Whiten muutoksen avainkohdat, ja eräs sen merkittävimpiä piirteitä on osuvasti valittu Zack Hemseyn säveltämä musiikki, joka luo hienon kontrastin itse sarjalle, jossa taustamusiikkia ei juuri kuulla.

Nokkelimmat varmasti hoksasivat, että video sisältää luonnollisesti julmetun määrän juonipaljastuksia koko sarjan ajalta.

Teksti: Janos Honkonen
Lähde: Hollywood Reporter