UUSIMMAT

Marvelin uusi Ghost Rider on jotain ihan muuta kuin aikaisemmat‏

11.02.2014 20:00 | Muropaketin toimitus

Vaikka Aaveajaja ei ajakaan enää moottoripyörällä, niin uusi look on perhanan tyylikäs. 

Viime joulukuussa uutisoimme Aaveajajan kadottaneen moottoripyöränsä ja ajavan nykyään Dodge Chargerilla.

Vanhoille faneille Aaveajajan uusi ulkomuoto voi olla järkytys, mutta Dome.fi:n toimitus pitää tästä uudesta inkarnaatiosta. Toivottavasti itse tarinaan on panostettu yhtä paljon kuin uuteen ulkonäköön. All-New Ghost Riderin ensimmäinen numero ilmestyy toukokuussa.

Uutta sarjakuvaa käsikirjoittaa Felipe Smith ja piirtää ja tussaa Tradd Moore. Vanha Aaveajaja, eli Johnny Blaze jatkaa edelleen seikkailujaan omassa lehdessään. Tekijöiden mukaan se on yksi syy, miksi he halusivat uudesta Koston hengestä täysin erinäköisen hahmon. Moore kertoo:

”Robbie Reyes on nuori latino itäisestä Los Angelesista. Hän diggaa elektronisesta musiikista ja kaikesta moottoreihin liittyvästä.”

Felipe Smith jatkaa: ”Minulle oli alusta asti selvää miltä halusin Robbien näyttävän normaalissa ihmismuodossaan. Kun hän on Aaveajaja-muodossa, halusin että siitä näkyy hänen innostuksensa autoihin ja että mukana on myös hänen kypäränsä, jota hän käyttää ajaessaan kilpaa.”

Mooren mukaan he hakivat All-New Ghost Rideriin ”virtaviivaista tekno-fiilistä, synkkyyttä ja uhkaavuutta.”

Hän selittää: ”Mietin miltä se näyttäisi, jos Kuolema olisi Daft Punkin jäsen, tai jos Saatana muuttuisi Power Rangeriksi.”

Mitä mieltä olette uuden Aaveajajan ulkonäöstä? Kertokaa mielipiteenne kommenttilootaan.

Teksti: Aki Lehti
Lähde: Newsarama
Kuvat: Marvel Comics