UUSIMMAT

The Walking Dead -tv-sarjan isä vaatii AMC-kanavalta kymmenien miljoonien korvauksia‏

18.12.2013 18:50 | Muropaketin toimitus

Frank Darabont kyllästyi pelkästään mollaamaan kanavan ”sosiopaatteja” ja haastoi sen oikeuteen.

Kuukausi sitten Frank Drabont antoi AMC:n sosiopaattien kuulla kunniansa.

Nyt The Walking Deadin isä vaatii kanavalta kymmeniä miljoonia dollareita.

Hän muokkasi sarjakuvan tv-sarjaksi vuonna 2009 ja toimi sarjan showrunnerina 1. kauden ajan, jonka jälkeen AMC antoi miehelle kenkää.

Hänen piti saada 12,5% tuotosta, mutta omien sanojensa mukaan hänelle ei ole maksettu latin latia.

The Walking Dead on yksi television katsotuimmista ohjelmista, mutta AMC kertoo sen tuottavan tappiota. Darabont väittää kanavan huijaavan kirjanpidossaan, jotta sen ei tarvitsisi maksaa hänelle.

Ohjaaja / käsikirjoittajaa potuttaa myös se, että Mad Menin luoja saa fyrkkaa kolme miljoonaa dollaria per jakso, vaikka sillä ei ole kuin 1/4 The Walking Deadin katsojista.

Huvittavaa jutusssa on se, että Darabont haluaa osansa myös The Talking Deadin tuotosta, joka on zombie-sarjan jälkeen lähetettävä talk show.

Teksti: Aki Lehti
Lähde: CBR

Keskustelu

[email protected] Mikset? Kolmoskausihan on tunnetusti yhtähyvä kuin ykkönen. Ne kun päätti että sarjakuvaa on seurattava tarkemmin kakkoskauden jälkeen.

@2
Ihan samaa mieltä kanssasi. En kakkoskauden jälkeen ole jaksanut sarjaa enää katsoa.

Kyllä minun mielestäni Darabontille pitäisi tässä maksaa helvetin iso potti. Ilman tuota äijien äijää Walking Dead olisi ollut heti ensimmäisestä kaudesta alkaen sitä säälittävän paskaa ihmissuhdedraamaa jollaiseksi se on nyt lässähtänyt.

Ensimmäinen kausi on mestarillista matskua. Mutta ihmisille kyllä kelpaa millainen tahansa paska kun heidät on ensin koukuttanut karkilla. Ilmeisesti AMC vainusi heti että katsojaluvut tulevat nousemaan, kun ihmiset katsovat ensimmäisen kauden ja jäävät koukkuun. Ei sen jälkeen tarvitsekaan enää maksaa mestarille isoja tuottoja, vaan voi palkata jonkun ”Tunteita ja Tuoksuja” -tasoisen porukan vääntämään episodia halvalla ja sitten vedellä tuottoja omaan taskuun.

Muropaketin uusimmat