Uusimmat

Kuvat: Tältä näyttää vanhana pappana paluun tekevä Wolverine

21.12.2015 19:45 Aki Lehti

Wolverine on kuollut, kauan eläköön Wolverine!

Reilu vuosi sitten henkensä heittänyt Wolverine pysyy edelleen kuolleena, mutta Marvelin universumin uusiksi laittaneen Salatut sodat -tarinan jälkeen kehissä on nyt Loganin vanhempi versio.

Old Man Logan nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 Mark Millarin käsikirjoittamassa kahdeksanosaisessa rinnakkaistodellisuuteen sijoittuneessa tarinassa, hän otti osaa Salattuihin sotiin Brian Michael Bendisin rustaamassa stoorissa ja nyt vaari saa oman lehtensä, josta vastaa sarjisnero Jeff Lemire.

Lemire käsikirjoittaa myös tämän hetken tärkeintä mutanttisarjakuvaa Extraordinary X-Meniä, joka valitettavasti on muutaman numeron perusteella ollut melkoinen pettymys.

Old Man Loganin numero #1 ilmestyy 27. tammikuuta ja sen taiteesta vastaa Andrea Sorrentino.

Tässä muutama näytesivu ja kansi:

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat