Uusimmat

Michael Bayn tuottama merirosvosarja saapuu HBO Nordicille tammikuussa

28.11.2013 12:10 Muropaketin toimitus

Black Sails

Odotettu merirosvoseikkailu Black Sails rantautuu HBO Nordicille 26. tammikuuta. Sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan 20 vuotta ennen Robert Louis Stevensonin Aarresaari-klassikkoteosta, ja sen vastaavana tuottajana on toiminut Michael Bay.

1715. Karibianmeren merirosvojen kulta-aika on huipussaan. Entinen Britannian siirtomaasaari New Providence on nyt lainsuojaton alue, jota hallitsevat historian pahamaineisimmat merirosvokapteenit. Yksi pelätyimmistä on Kapteeni Flint (Toby Stephens).

Flint näyttää kuitenkin toisen puolen itsestään, kun Englannin laivasto palaa vesille uhkaamaan hänen miehistöään. Hän liittoutuu paikallisen suursalakuljettajan vaikutusvaltaisen tyttären Eleanor Guthrien (Hannah New) kanssa, ja yhdessä kaksikko kehittää suunnitelman löytääkseen aarteista kallisarvoisimman, jonka avulla he voisivat karkottaa viholliset kotisaareltaan.

Heitä vastassa on lukuisia eri vastustajia: Flintin vaikutusvaltaa kadehtivia kilpailevia kapteeneja, Eleanorin isä, jonka päämäärät eroavat hänen tyttärensä suunnitelmista, sekä Flintin miehistön uusin jäsen, nuori merimies JOHN SILVER (Luke Arnold), joka onnistuu jatkuvasti sotkemaan kapteeninsa suunnitelmia.

Black Sailsin ensimmäinen kausi koostuu kahdeksasta jaksosta, ja sarjan toinen tuotantokausi on jo varmistunut.

Lähde: HBO nordic