Mainos: Huawei
Mainos

Huawein P40-sarja nostaa älypuhelinkuvauksen uudelle tasolle! Kurkkaa myös foorumi, jossa jaetaan parhaat vinkit ja infot uusista P40-sarjan laitteista!

30.03.2020 14:48 | Huawei

Heippa kaikki Murolaiset!

Olettekin ehkä jo huomanneet, että Huawei on viime viikolla lanseerannut uuden P40-sarjan, joka on jatkoa Huawein palkitulle P-sarjalle. P40-sarjaan kuuluvat P40 lite E, P40 lite sekä tietenkin lippulaivapuhelimet P40, P40 Pro sekä P40 Pro+.

Olemme ryhtyneet yhteistyöhön Muropaketin kanssa, sillä haluamme tarjota uuden lippulaivapuhelimen myötä enemmän tukea ja vastauksia faneillemme. Jaamme foorumilla vinkkejä ja infoa, miten uudesta laitteesta saa eniten irti. Olemme rekrytoineet myös 20 Huawei Edelläkävijää, jotka ovat päässeet testaamaan laitetta ensimmäisten joukossa. Näitä tuloksia pääsee myös lukemaan täällä foorumilla. Täältä pääset foorumille!

 

 

Huawein P40-sarja nostaa älypuhelinkuvauksen uudelle tasolle

Huippuluokan valo- ja videokuvausominaisuudet, premium-tason muotoilu ja erinomainen suorituskyky. Tämä kaikki löytyy uusista Huawei P40-sarjan lippulaivamalleista.

Huawein palkitun P-sarjan jalanjäljissä seuraava P40-sarja koostuu viidestä älypuhelimesta, joista P40, P40 Pro ja P40 Pro+ ovat Huawein uusia lippulaivapuhelimia. P-sarjan tapaan P40-sarja tuo kuluttajien ulottuville huippuluokan teknologiaa ja kamerainnovaatioita, jotka laajentavat mobiilivalokuvauksen ja -videoinnin mahdollisuuksia.

 

 

 

Huawei P40-sarjan lippulaivapuhelimissa on edistyksellinen Ultra Vision Leica -kamerajärjestelmä, joka on mallista riippuen saatavilla kolmoiskamera-, neloiskamera- ja viitoiskamerakokoonpanoissa. Huawei P40-puhelin mahdollistaa erinomaisia valokuvaustuloksia ultralaajakulma-, laajakulma- ja telekameralinsseillä.

Huawei P40 Pro tuo kaukana olevat kohteet lähelle viisinkertaisella optisella zoomilla, 10-kertaisella hybrid-zoomilla ja 50-kertaisella digitaalisella zoomilla. Huawei P40 Pro+ tarjoaa puolestaan ennennäkemättömän SuperZoomin, joka tukee 10-kertaista optista zoomia ja jopa 100-kertaista digitaalista zoomia.

 

Tehokas videokamera ja 5G samassa paketissa

Huawei P40 Pro ja Huawei P40 Pro+ sisältävät 40 megapikselin SuperSensing Cine -videokameran, jossa on ultralaajakulmaobjektiivi. Sensorista löytyvät pikselit ovat säädettävissä HDR-videoiden pitkää, lyhyttä tai normaalia valotusta varten.

Huawei P40-sarjan lippulaivapuhelimet pystyvät tallentamaan korkearesoluutioista zoomausvideomateriaalia sekä 4K-tasoisia timelapse-videoita. Audio Zoom antaa mahdollisuuden zoomata äänilähdettä ja vahvistaa sen ääntä.

 

Tilaa ennakkoon täältä!

 

Huawei P40-sarjan lippulaivapuhelimet tarjoavat integroidun 5G-liitettävyyden 5G-kaistatuella, vankalla tekoälyn suorituskyvyllä sekä tehokkaalla virrankulutuksen hallinnalla. Huawei P40-sarja tukee 160MHz Wi-Fi 6 Plus -teknologiaa, joka mahdollistaa datan siirron jopa 2400Mbps:n nopeudella. Alan johtava 40 watin langaton SuperCharge-lataus on saatavana Huawei P40 Pro+ -puhelimeen.

Huawei P40 ja P40 Pro ovat Suomessa saatavilla kristallisena, mustana ja hopeisena. Mustassa ja kristallin värisessä puhelimessa on kiiltävä, lasiviimeistelty pinta. Hopean värisessä puhelimessa on tyylikäs mattapinta. Nanoteknisellä keraamisella takakannella varustettu Huawei P40 Pro+ on saatavilla valkoisena ja mustana.