Mainos: Huawei
Mainos

Tämä uutuus muuttaa käsityksesi älykellojen tyylikkyydestä – urheilutoimintojen taustalla suomalaista tuotekehitystä

22.06.2022 12:13 Huawei

Huawei Watch GT 3 Pro -älykello on urheiluun, arkeen ja juhlaan sopiva kumppani, jossa kiteytyvät monipuolisuus, laatu ja tekniset huippuominaisuudet. Henkilökohtaisen tyylivalinnan voi tehdä kahdesta eri materiaalivaihdosta.

Älykellojen suuresta massasta on vaikea löytää yhtä monipuolista suorittajaa, joka palvelee käyttäjänsä kaikkia toiveita ja tarpeita. Henkilökohtaisista käyttötottumuksista riippumatta yksi suuri haaste piilee siinä, että moni huippuluokan terveys- ja urheiluominaisuuksilla varustettu älykello ei ole salonkikelpoinen juhlavammissa tilaisuuksissa.

Tätä myyttiä lähtee rikkomaan Huawei Watch GT 3 Pro -älykello. Kyseessä on Huawein uusin lippulaivatuote modernien ajannäyttäjien kategoriassa, joka tukee terveitä elämäntapoja ennennäkemättömän tyylikkäästi. Kellon vankka ja viimeistelty rakenne sekä tekoälyä hyödyntävä urheilutila tekevät siitä aktiiviliikkujan unelman, jossa on tarjolla yli 100 erilaista harjoitustilaa.

”Huawei Watch GT 3 Pron kehittyneistä sporttiominaisuuksista löytyy yli 100 eri harjoitustilaa – uusimpina vapaasukellus 30 metriin asti suolaisessa vedessä ja golfin swingiä analysoiva harjoitustila”, kertoo Huawei Suomen johtava teknologia-asiantuntija Eetu Vainiola.

Eetu Vainiolalla on ranteessaan aktiiviseen elämäntyyliin sopiva Huawei Watch GT 3 Pro -älykello.

Edistyksellisten liikuntatoimintojen lisäksi Huawei Watch GT 3 Pro tarjoaa uusia ja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät terveydenhallinnasta entistä helpompaa. Kello seuraa esimerkiksi käyttäjänsä stressitasoja, veren happipitoisuutta (SpO2), unenlaatua, unenaikaista hengitystä sekä reaaliaikaista sykettä ja sen mahdollisia poikkeamia.

Huawei Health -sovelluksella älykellon saa muistuttamaan lääkityksestä ja sen avulla voi pitää kirjaa esimerkiksi omasta verenpaineestaan. Huawei Health -sovellus ja Huawei Watch GT 3 Pro -älykello toimivat saumattomasti sekä Android- että iOs-laitteiden kanssa.

Hyvä akunkesto ja tehokas pikalataus pitävät liikkeessä

Älykkäiden urheilukellojen markkinoilla akunkesto on tärkeä ominaisuus, joka puhuttelee kuluttajia. Huawei Watch GT 3 Pro sijoittuu tässä asiassa oman hintakategoriansa kärkipäähän. Saumattoman titaanirungon omaavan 46-millisen Titanium-mallin akku kestää jopa 14 päivää normaalilla käytöllä ja 8 päivää raskaalla käytöllä. Nanokiteisen keraamisen rungon omaavassa 43-millisessä Ceramic-mallissa virtaa riittää yhdellä latauksella 7 päivän normaaliin ja 4 päivän raskaaseen käyttöön.

”Molemmat mallit tukevat langatonta pikalatausta, minkä ansiosta kelloon ehtii tankata riittävästi lisävirtaa noin 5–10 minuutin latauksella kokonaiseksi vuorokaudeksi”, täydentää Vainiola.

Molemmista malleista löytyy kestävästä safiirilasista valmistettu linssi, suuri ja kirkas näyttö sekä laaja valikoima vaihdettavia ja hyvin myös pimeässä erottuvia kellotauluja. Kooltaan

1,43-tuumaisessa 466 x 466 pikselin AMOLED-värinäytössä kaikki tiedot näkyvät kirkkaasti ja selkeästi.

Tyylinäkökulmasta tarkasteltuna Huawei Watch GT 3 Pron materiaalit sekä vaihdettavat kellotaulut ja rannekkeet mahdollistavat yhden ja saman älykellon käyttämisen treenatessa, päivittäisessä arjessa ja juhlapukeutumisessa. Kuluttajan ei tarvitse tehdä kompromissia tehokkuuden ja tyylikkyyden välillä, sillä Huawei Watch GT 3 Pro tarjoaa ne yhdessä ja samassa paketissa.