Uusimmat

Fireflyn tuottaja kertoo sarjan mahdollisesta paluusta minisarjan muodossa

13.02.2014 19:55 Muropaketin toimitus

Joss Whedon haaveilee edelleen Fireflyn jatkosta.

Tuottaja Tim Minearin mielestä Netflix olisi oikea paikka sarjan jatkolle.

Fireflyn päättymisestä on jo yli kymmenen vuotta aikaa, mutta vuosi vuodelta sen suosio ja maine vain kasvaa. Scifi-sarjan tuottaja Tim Minear kertoi Entertainment Weeklyn haastattelussa mielipiteitään siitä, miten mahdollinen jatko hänen mielestään kannattaisi toteuttaa.

Suurimmalla osalla sarjan näyttelijöistä on kiireitä muiden projektien kanssa, joten jatko kannattaisi tehdä samaan tyyliin kuin Arrested Development – Sukuvika-sarjan uudet jaksot Netflixissä. 

Minear sanoo: ”Minä en vieläkään poissulje mahdollisuutta sarjan henkiinherättämisestä. Jo se, että saimme tehdä täyspitkän elokuvan sen jälkeen kun Firefly oli flopannut täydellisesti Fox-kanavalla oli jonkin sortin ihme. Ja onhan se jatkanut omaa elämäänsä muissa muodoissa, esimerkiksi sarjakuvana. Koko porukan saaminen kasaan uusia seikkailuita varten, kuka tietää, ehkäpä? Se olisi mahtavaa. Kaikki riippuu vain aikataulujen yhteensovittamisesta.”

”Ensimmäisenä minulle tulee mieleen se sarja joka on uudistanut minisarjan käsitteen kokonaan, mikä sen nimi nyt onkaan..Ai niin, American Horror Story! Fireflyn ei tarvitsisi olla edes niin pitkä, ei se tarvitse kolmeatoista jaksoa. Miettikää vaikka Sherlockia..Luulen että lyhyt tuotantokausi olisi paras vaihtoehto. 20th Century Fox voisi myös tehdä diilin esimerkikisi Netflixin kanssa. Sarjaa voitaisiin näyttää sekä Fox-kanavalla että Netflixissä.”, hän jatkaa. 

Mitään konkreettista jatkon eteen ei ole vielä tehty, mutta esimerksi Joss Whedon kertoi aiemmin halustaan tehdä Fireflylle vielä joskus jatkoa.

Ei tässä kai edelleenkään auta kuin pitää peukkuja pystyssä. Dome.fi ainakin näkisi mieluusti Fireflyn palaavan edes jossain muodossa.

Teksti: Aki Lehti
Lähde: EW

Muropaketin uusimmat