UUSIMMAT

Maksa mitä haluat kahdeksasta erinomaisesta sci-fi/fantasia/kauhukirjasta

09.10.2012 21:06 | Muropaketin toimitus

Humble eBook Bundle

The Humble Bundle -latauspaketit alkoivat pelitarjouksina, joissa ostaja voi maksaa tuotteista haluamansa summan, sekä lahjoittaa haluamansa siivun hinnasta hyväntekeväisyyteen. Uusin Humble Bundle tarjoaa pelien sijaan laatukirjallisuutta genrefiktion ystäville.

Indie-pelipuolen hyväntekeväisyystempauksena alkaneista The Humble Bundle -tarjouspaketeista on tullut melkoinen menestystuote, ja ne ovat laajentuneet pelipuolelta aiemmin musiikkiin, mutta nyt myös e-kirjoihin. Pakettien idea on se, että tuotteista voi maksaa haluamansa summan, jonka voi jakaa vapaasti eri hyväntekeväisyysjärjestöjen, tuotteiden tekijöiden ja Humble Bundle -organisaation kesken. Tuotteet myös julkaistaan ilman DRM-käyttörajoitteita.

Uusimmassa The Humble Bundlessa on tarjolla kahdeksan laadukasta genrekirjaa. Vapaasti valitsemallaan summalla saa Cory Doctorowin Pirate Cineman, Paolo Pacigalupin Pump Sixin, Lauren Beukesin Zoo Cityn, Mercedes Lackeyn Invasionin, sekä Kelly Linkin Stranger Things Happenin ja Magic for Beginnersin. Maksamalla enemmän kuin ostohetken keskiarvosumma saa lisäksi John Scaltzin Old Man’s Warin sekä Neil Gaimanin ja Dave McKeanin Signal to Noisen. Erikseen ostettuna kirjapaketti maksaisi noin 52 dollaria.

The Humble eBook Bundle löytyy osoitteesta www.humblebundle.com.

Teksti: Janos Honkonen