Uusimmat

Mene hippijumala parturiin! Tältä näyttää uusi lyhythiuksinen Thor

28.06.2016 17:51 Aki Lehti

Marvel myllää jälleen sarjakuvamaailmaansa ensi syksynä.

Uusi Marvel NOW! -teaser esittelee poikkeuksellisesti kaksi A-luokan supersankaria samassa kuvassa.

Mike Deodaton käsialaa olevassa julisteessa poseeraavat sekä Thor Odinson, että Miles Moralesin Hämähäkkimies. Thoria ei ole nähty sitten Marvelin sarjakuvauniversumin täysin uusiksi laittaneen Salatut sodat -tarinakokonaisuuden jälkeen. Häntä on tuurannut Mighty Thor -lehden sivuilla Mjölnir-vasaran arvoinen Jane Foster, eli naispuolinen Thor.

Thor Odinson palaa ensi syksynä, kun Marvel alkaa julkaista uusia Marvel NOW! -lehtiä. Thorin look on laitettu kokonaan uusiksi, suurimpana muutoksena hänen uusi kampauksensa. Syksyn 2017 Thor: Ragnarok -elokuvassa ukkosenjumala on ilmeisesti myös lyhyttukkainen, joten sattumasta ei taida olla kyse.

Thor: Ragnarokissa nähdään Chris Hemsworthin, Tom Hiddlestonin ja Anthony Hopkinsin kaltaisten tuttujen hahmojen lisäksi muun muassa Hulkin rooliin palaava Mark Ruffalo sekä Taru sormusten herrasta -elokuvista tutut Cate Blanchett (Hela) ja Karl Urban (Skurge). Mukaan on palkattu myös Jurassic Parkin Jeff Goldblum (The Grandmaster) ja Creedin Tessa Thompson (Valkyrie).

“Kosmiseksi road tripiksi” kuvaillun Thor: Ragnarokin ohjaa mainiosta What We Do in the Shadowsista tuttu Taika Waititi.

Marvel-NOW-6-634ba

Lähde: CBR

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat