UUSIMMAT

Mene hippijumala parturiin! Tältä näyttää uusi lyhythiuksinen Thor

28.06.2016 17:51 | Aki Lehti

Marvel myllää jälleen sarjakuvamaailmaansa ensi syksynä.

Uusi Marvel NOW! -teaser esittelee poikkeuksellisesti kaksi A-luokan supersankaria samassa kuvassa.

Mike Deodaton käsialaa olevassa julisteessa poseeraavat sekä Thor Odinson, että Miles Moralesin Hämähäkkimies. Thoria ei ole nähty sitten Marvelin sarjakuvauniversumin täysin uusiksi laittaneen Salatut sodat -tarinakokonaisuuden jälkeen. Häntä on tuurannut Mighty Thor -lehden sivuilla Mjölnir-vasaran arvoinen Jane Foster, eli naispuolinen Thor.

Thor Odinson palaa ensi syksynä, kun Marvel alkaa julkaista uusia Marvel NOW! -lehtiä. Thorin look on laitettu kokonaan uusiksi, suurimpana muutoksena hänen uusi kampauksensa. Syksyn 2017 Thor: Ragnarok -elokuvassa ukkosenjumala on ilmeisesti myös lyhyttukkainen, joten sattumasta ei taida olla kyse.

Thor: Ragnarokissa nähdään Chris Hemsworthin, Tom Hiddlestonin ja Anthony Hopkinsin kaltaisten tuttujen hahmojen lisäksi muun muassa Hulkin rooliin palaava Mark Ruffalo sekä Taru sormusten herrasta -elokuvista tutut Cate Blanchett (Hela) ja Karl Urban (Skurge). Mukaan on palkattu myös Jurassic Parkin Jeff Goldblum (The Grandmaster) ja Creedin Tessa Thompson (Valkyrie).

“Kosmiseksi road tripiksi” kuvaillun Thor: Ragnarokin ohjaa mainiosta What We Do in the Shadowsista tuttu Taika Waititi.

Marvel-NOW-6-634ba

Lähde: CBR

Muropaketin uusimmat