Uusimmat

Supersankareita ja spiritismiä! Rättö & Lehtisalo & Ylppö & Ihmiset Tavastialla perjantaina

16.10.2013 11:16 Muropaketin toimitus

Herra Ylppö

Krautrock kohtaa reality rockin perjantaina 18. lokakuuta, kun herrat Rättö ja Lehtisalo esiintyvät Urho Kekkosen kadun rokkipyhätössä samoissa iltamissa Herra Ylpön ja Ihmisten kanssa.

Totuuden nimissä tosin todettakoon, että reality rock lienee illan aikana marginaalissa. Syyskuussa Luuranko-albumin julkaisseen Herra Ylpön & Ihmisten tuore tuotanto ei nimittäin enää istu reality rockin määritelmään. On siis yleisön tehtävä kusta perjantaina keskelle Manskua, sahata sohva kahtia ja rakastaa lattialla poikamiesboksin.

”Reality rock on nyt ohi. Aloitimme alusta uuden tuotantotiimin ja uuden kokoonpanon kanssa. Tällä levyllä siis Joutsenniemi ensi kertaa mukana. Janne tuli studioon suoraan Stonen kiertueelta uhkuen itseluottamusta ja energiaa, joka tarttui koko yhtyeeseen”, Herra Ylppö kertoi Luurangon julkaisun aikoihin.

Entä miten kuvailla Rätön ja Lehtisalon tuotantoa tai perjantain esitystä ennakkoon? Sitä on mahdotonta sanoa, sillä miehiltä voi odottaa ihan mitä tahansa. Vaikka… spiritismiä!

Rättö ja lehtisalo aloittavat esityksensä Tavastialla kello 21.00. Herra Ylppö & Ihmiset seuraavat perässä kello 22.00 tienoilla.

Liput Tavastialle voi ostaa ennakkoon Tiketistä.

o Rättö ja Lehtisalo Spotifyssa
o Herra Ylppö & Ihmiset Spotifyssa

Kuva: Aki-Pekka Sinikoski

Muropaketin uusimmat