UUSIMMAT

Tammerfest tuo Tampereelle supertähtiä ja vilkasta klubittelua

21.07.2016 13:48 | Jukka O. Kauppinen

Tammerfest-festivaali on Tampereen vauhdikkain ja biletäyteisin kesätapahtuma, jonka myötä isoilla lavoilla ja klubeilla riittää isoja ja pieniä artisteja ihailtavaksi.

Esimerkiksi tänään festareilla esiintyvät muun muassa englanninkielisen tuhmistelupopin viiksekäs kuningas Günther, samoin kuin kotimaiset tähdet Sanni, Viikate, Apulanta ja Cheek. Klubilla ja Pakkahuoneella stagelle nousee puolestaan Maj Karma, Ikinä ja Stam1na.

Perjantain esiintyjien ykkönen on festivaalipuiston pääesiintyjä, brittiläinen synapoppibändi Hurts. Syntsien lisäksi samalla lavalla esiintyvät myös Ismo Alanko, Anna Abreu, Yö ja Juha Tapio. Muilta areenoilta löytyy muun muassa Stig, Melrose ja Peer Günt.

Lauantaina esiintyvät puolestaan muun muassa The Sounds, Popeda, Chisu, Klamydia ja  Lovex.

Tammerfestia vietetään myös keskustorilla, jossa on tarjolla maksutonta ohjelmaa keskiviikosta lauantaihin. Festivaalin hoviartisti Kari Peitsamo esiintyy joka päivä klo 16.00. Torin muita esiintyjiä ovat Lovex, reggae-artisti Aurora, Ellinoora, Oliver, kuuma pop-tulokas Kauniit ja Uhkarohkeat sekä viihdyttävä Hovimuusikko Ilkka.

Keskustorin kupeessa Laikunlavalla meininki on vähän erilaista, sillä yleisöllä on mahdollisuus päästä preventiojoogan, lavatanssijumpan, kesäsalsan ja bluestanssin maailmaan.

Ylipäätään Tammerfest on levittäytynyt 20 eri tapahtumapaikkaan klubeille, terasseille,  ravintolalaivoihin, Viikinsaareen ja Näsilinnaan.

Tapahtumaan odotetaan noin 80 000 vierasta. Tammerfest jatkuu sunnuntaihin saakka.

Lisätietoja: www.tammerfest.fi

Muropaketin uusimmat